Vi rekrutterer postkasser i SoMe

Sammen med Statens vegvesen kjører vi nå en kampanje på digital postkasse i sosiale media. Målet er å rekruttere mange nye postkasser blant unge som skal i gang med øvelseskjøring.

09. jun 2021

Store besparelser

Så langt i 2021 har det gått 10 millioner forsendelser til Digital Postkasse. Dette har spart det offentlige for millionbeløp og det har bidratt til at innbygger har fått informasjon raskt, sikkert og trygt. Per mai 2021 er det 2,7 millioner innbyggere i Norge som har en digital postkasse. Jo flere som har en digital postkasse, jo flere penger kan offentlig sektor spare.

Korte filmsnutter

Sammen med virksomhetene jobber vi i Digdir for at flest mulig innbyggere skal få seg en digital postkasse, jo før jo bedre. Statens vegvesen startet i 2020 med forsendelse av trafikalt grunnkursbevis til Digital Postkasse. Alle unge som skal øvekjøre må ha et slikt bevis. Ved å benytte Digital Postkasse får de unge bevis rett på mobilen, det gjør det enkelt å vise frem i en kontroll situasjon og Statens Vegvesen sparer penger på å unngå fysisk utsendelse.

Vi tror korte filmsnutter vil rekruttere flere unge til å ta i bruk digital postkasse.

Vi har derfor nå en kampanje i sosiale medier for å bidra til rekrutering av flere unge som digital postkasse brukere. Nyskjerrig? Her ser du en av filmene vi benytter i kampanjen.

Kampanje: Digital postkasse

Kampanjevideo: Skaff deg digital postkasse - få kursbevis for trafikalt grunnkurs fra Statens vegvesen.