Her er finalistene til Digitaliseringsprisen

Her kan du stemme på den av finalistene som du mener bør vinne Digitaliseringsprisen. Prisen blir delt ut under Digitaliseringskonferansen som går av stabelen på Gardermoen 22. og 23. august.

Dette er Digitaliseringsprisen

  • En pris som kårer årets digitale suksesshistorie i offentlig sektor.
  • For å få prisen må prosjektet bl.a. bidra til å realisere regjeringens digitaliseringsstrategi, sette brukeren i sentrum, dele og bruke data, benytte nasjonale fellesløsninger og kunne vise til klare gevinster eller et høyt gevinstpotensial.
  • I årets jury sitter Olav Skarsbø (leder) i Digdir, Liv Dingsør i DigitalNorway, Marianne Hofseth-Olsen i Den Norske Dataforening, Øystein Eriksen Søreide i Abelia, Øyvind Husby i IKT-Norge og Kristin Weidemann Wieland i KS.

Forsvarets "Min-side"-løsning

Ved hjelp av brukerstyrt digitalisering får soldatene i Forsvaret en bedre og mer givende hverdag. Dette styrker Norges forsvarsevne i nye og mer utfordrende tider.

Forsvaret presenterer sin "Min side"-løsning.

Utlendingsdirektoratets automatisering av søknader om statsborgerskap

For tusenvis av søkere om statsborgerskap er svartiden redusert fra måneder til timer. Dette er mulig takket være er et imponerende digitaliseringsprosjekt i Utlendingsdirektoratet.

Utlendingsdirektoratet presenterer automatisering av søknader om statsborgerskap.

TISK IKT - et storstilt digitaliseringssamarbeid for å takle pandemien

Da covid-19 kom til landet, gikk ti sentrale samfunnsaktører sammen om å digitalisere sentrale prosesser i pandemiarbeidet. Dyktige fagfolk lyktes ved hjelp av strikk, binders og risikovilje.

Presentasjon av pandemi-programmet TISK-IKT.