Samarbeidsbloggen Klar for Acos Brukerseminar

03. mai 2022

3. og 4. mai avholder Acos sitt Brukerseminar Clarion Hotel the Hub i Oslo og Digdir er på plass. Møt oss på stand for en prat om ditt digitaliseringsprosjekt.

Digdir på stand på Acos Brukerseminar
Digdir på stand på Acos Brukerseminar.

Acos Brukerseminar blir arrangert av Acos over to dager på Clarion Hotel The Hub i Oslo. Dette er en årlig kundekonferanse for nettverksbygging og faglig oppdatering.

Hvem fra Digdir er på plass under konferansen

Bodhild Therese Cirotzki i markedsgruppen i Digdir forteller at hun og kollegaene Mari Forberg Jøndahl og Sture Domaas Førre blir å treffe på Digdir sin stand disse to dagene.

Digdir skal holde flere innlegg. Hva får deltakerne høre om?

Digdir skal på scenen på konferansens andre dag. Mari Forberg Jøndahl skal snakke om nasjonale felleskomponenter, og gi oversikt over hva vi i Digdir tilbyr og hva som er status for de mest relevante felleskomponentene. Mari skal også gå nærmere inn på hva du kan bruke dem til og hvilke nytte de gir. Hun vil også snakke om hvilke felleskomponenter som kommer fremover og hvilke det blir gjort vesentlige endringer på.

Sigbjørn Råsheim fra Tilsynet for universell utforming av IKT skal fortelle om nytt krav til tilgjengelighetserklæring i de nye reglene for universell utforming som kommer med EUs webdirektiv (WAD). Hva vil dette bety for din organisasjon, og hvor omfattende er dette arbeidet? Dette er noen av spørsmålene Sigbjørn vil gi tilhørerne svar på.

Hvilke forventninger har dere til konferansen?

Digdir ønsker å ha et godt samarbeid med offentlig sektor og er glade for å kunne delta fysisk på Acos Brukerseminar. På standen vår vil vi presentere flere av våre fellesløsninger.

Digdir er opptatt av å lage sammenhengende tjenester med brukere i sentrum, og ønsker å legge til rette for god dialog mellom sektor og forvalter av fellesløsninger.

Vi håper mange av konferansedeltakerne kommer innom standen vår der vi vil gi informasjon og svare på spørsmål, og vi tar gjerne imot innspill for videre utvikling.

Seniorrådgiver, Digitaliseringsdirektoratet

Linda Johansen

Kommenter

Felt merket med en rød stjerne (*) er obligatoriske.

Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.