Hopp til hovedinnhold

I dag åpner den årlige Karrieremessen i Grieghallen i Bergen. Digdir er på plass med stand for å treffe unge og studenter som kan være nysgjerrige på å være med å bidra til å utvikle offentlig sektor i årene fremover.

Bilde av stand

Messen arrangeres av Framtidsfylket Vestland som jobber for å rekruttere og beholde ung arbeidskraft i Vestland.

Framtidsfylket har ca 200 medlemsbedrifter innen både privat og offentlig sektor, og er tilbyder av den største traineeordningen i landet. Hovedmålsetingen er vekst og verdiskaping for Vestland gjennom rekruttering av kompetanse og arbeidskraft. På messen i Grieghallen er det i år over 70 ulike virksomheter innen offentlig og privat sektor som har stand og som er klare for å komme i kontakt med potensielt nye medarbeidere.

Trainee med kunnskap og interesse for teknologi

På Digdir-standen er Eyvind Tveita, Linda Johansen og Geir Sindre Fossøy klar til å treffe nysgjerrige unge som har tatt turen på messen. – Vi er her for å vise fram den flotte arbeidsplassen vår og for å promotere traineestilling vi nå har tilgjengelig på kontoret vårt på Leikanger sier Eyvind. - Vi ser etter kandidater som har både har kunnskap og interesse for teknologi, og som synes det høres spennende ut å jobbe med å ivareta samfunnskritiske fellesløsninger Digdir utvikler og forvalter. Vedkommende vil ivareta løsningene våre og gi støtte til nye og eksisterende kunder.

– Vi vil også trekke fram Digdir-campene våre i Leikanger og Brønnøysund som hvert år gir sommerjobb til IT-studenter. På campen får de jobbe med konkrete ikt-oppgaver tett sammen med erfarne utviklere i fagmiljøene våre. – Det blir spennende og kjekt å komme i kontakt med engasjerte og kunnskapsrike studenter, og selvsagt også bli bedre kjent med de andre virksomhetene som har stand på årets messe, sier Eyvind.