Hopp til hovedinnhold

Vi ønsker å invitere dere til vår nye webinarserie «Teknisk kvarter». Dette er korte webinarer med et teknisk fokus, der målgruppen er tekniske ressurser. Presentasjoner vil være på ca 15 minutter, og oppstart vil være kl. 12:00. Vi sitter klar til å svare på spørsmål i etterkant av presentasjonen.

«Teknisk kvarter – Bedre og sikrere MinID» 11. juni

Premieren for den nye serien er tirsdag 11. juni. Da skal vi snakke om MinID. MinID har det siste året blitt enda sikrere og mer brukervennlig. Vi har innført ny sikkerhetsfunksjonalitet, og vi har gjort MinID enda enklere å skaffe seg og bruke.I høst vil MinID bli utstedt i skolen som en pilot. Nå blir det altså lettere for flere å få MinID, og MinID er sikrere enn noen gang.

Dette får du høre mer om – og våre fagfolk som utvikler og forvalter MinID vil sitte klare til å svare på de spørsmålene du måtte ha.

«Teknisk kvarter – Forbedringer og nyheter i KRR» 13. juni

Torsdag 13. juni ønsker vi velkommen til nok et «Teknisk kvarter», denne gang for Kontakt- og reservasjonsregisteret.

Verifikasjon av kontaktinformasjon, varsel ved registrering av duplikat kontaktinformasjon og strengere validering av mobilnummer. Vi har gjort et løft for å øke og sikre datakvaliteten i KRR.

Det er også gjort grep for å bevisstgjøre ikke-digitale brukere, det er innført et språkvalg-endepunkt, og testere vil snart kunne søke frem KRR-testbrukere i Tenor testdatasøk. Få også med deg et heads-up om kommende endring: virksomhetsstyrt delegering av på-vegne-av-rettigheter.