Vil du se statistikk for din virksomhet?

Etterspørselen etter oppdatert statistikk for fellesløsningene er stor. Vi oppdaterer og vedlikeholder statistikken her på samarbeidsportalen regelmessig, og på Min profil har du mulighet til å se statistikk for din virksomhet.

30. Apr 2021

Alltid oppdatert månedsstatistikk

statistikksidene finner dere alltid oppdatert statistikk og nøkkeltal for bruk og drift av fellesløsningene. Alle fellesløsninger har hver sin side med med detaljert visning av statistikk som gir deg mulighet til å laste ned diagram eller datagrunnlag.

Bilde av statistikk for ID-porten

For å laste ned datagrunnlag eller diagram trykker du på tegnet med en åpen firkant og pil ned, som ligger under diagramet på høgre side.

Statistikk for din virksomhet på Min profil

I dag kan virksomheter som har tatt i bruk en eller flere fellesløsninger få statistikk over virksomheten sin bruk av ID-porten på Min profil. Når du logger inn til Min profil vet vi hvilken virksomhet du representerer og kan derfor presentere tilpasset statistikk for din virksomhet.

Statistikken på Min profil er i dag bare knyttet til ID-porten, men i løpet av sommeren vil det også komme virksomhetstilpasset statistikk for digital postkasse, eFormidling og eInnsyn.

Slik finner du statistikk for din virksomhet

  1. Gå til Min profil
  2. Logg inn med jobb-epostadresse og passord
  3. Velg "Statistikk" i menyen
  4. Få statistikk for din virksomhet for ID-porten