Har du et tema du brenner for på årets Brukerråd?

Årets brukerråd for fellesløsningene avholdes 28. og 29. september. Vi er godt i gang med planlegging og agenda. Har du et tema du brenner for som du ønsker vi skal sette på agendaen? Da ønsker vi å høre fra deg!

Send oss dine innspill

Fellesløsningene er viktige byggeklosser i offentlig sektor for å utvikle gode digitale løsninger. Vi har mye å snakke om på Brukerrådet, både på et mer overordnet nivå og ned på den enkelte fellesløsning som vi i Digdir tilbyr. Kanskje har du en brukerhistorie fra ditt digitaliseringsprosjekt du ønsker å dele med oss og de andre deltakerne på Brukerrådet for inspirasjon? Eller er det enkelte fellesløsninger du kanskje ønsker å vite mer om som du vil vi skal fokusere på? Send oss dine innspill her.

Har du husket å melde deg på?

Påmeldingen er godt i gang, og vi nærmer oss 300 påmeldte. Har du ikke alt meldt deg på, så oppfordrer vi deg til å melde deg nå. Arrangementet er gratis og vil foregå digitalt. Torgeir Waterhouse vil lede sendingen første dag av konferansen, og dag to er det vår faste konferansier og kollega, Mari Forberg Jøndahl, som vil være konferansier når vi skal dykke mer ned i de ulike fellesløsningene.