Hopp til hovedinnhold
29. november 2022

Sikri sin årlige konferanse finner sted på The Hub i Oslo 28. – 29. november, og vi i Digdir er på plass. Sikkerhet, innovasjon og bærekraft står i fokus når over 400 deltakere fra offentlig og privat sektor møtes.

Digdir på stand på Treffpunkt 2022
Bodhild Cirotzki og Victor Olsen på Digdir sin stand under Treffpunkt 2022

I løpet av de tre konferansedagene på Treffpunkt 2022 blir det kurs, fagforum for deling av erfaringer og idéer, i tillegg til en rekke innlegg fra spennende og kjente foredragsholdere. Noen av de som skal på scenen er Høyres partileder og tidligere statsminister Erna Solberg, astrofysiker og forfatter Erik Newth, riksarkivar Inga Bolstad og mange flere.

Digdir er godt representert på konferansen med Victor Olsen, Bodhild Cirotzki og Aud Inger Sviggum fra markedsavdelingen, og Ole Jomar Moen som jobber med forvaltning av fellesløsningene. De er å treffe på Digdir sin stand hvor de er klare for å treffe gamle og nye kontakter.

I tillegg deltar seniorrådgiver Heather Broomfield inn i en panelsamtale om AI. Hvilke trusler og muligheter kan bruk av AI gi i offentlig sektor, og hvilke konsekvenser kan det gi for enkeltindividet.

Hvorfor er Digdir på Treffpunkt?

- Vi formidler fellesløsninger og ønsker å komme i kontakt med kunder for å forbedre og tette samarbeidet på tvers for et betre digitalt økosystem, sier Bodhild Cirotzki. På konferansen møtes over 400 deltakere fra kommuner, fylkeskommuner og statlig sektor. I tillegg er det også flere samarbeidsparter fra privat sektor som jobber for å iverksette digitaliseringsstrategien. – Med så mange samlet er dette en viktig arena for oss å være tilstede på for å treffe kontakter og svare på spørsmål som kundene har til oss om fellesløsningene våre eller andre ting knyttet til vår rolle.

Hvilke forventinger har dere til konferansen?

At vi kan forbedre eksisterende samarbeid, spre informasjon om hvilke produkter vi kan tilby og få kontakt med nye kunder.

Hva skjer på standen?

Mange er innom standen vår for å få mer informasjon og svar på spørsmål om flere av løsningene. I tillegg er det mange som kommer innom for å spille på lykkehjulet og være med på konkurransen om å vinne advenventskalender.

- Det er så kjekt at mange er nysgjerrige på oss og hva vi kan tilby sier Bodhild. Og til slutt oppfordrer hun de som er på konferansen å stikke innom standen for å prøve ut lykken på lykkehjulet og selvsagt til en hyggelig digitaliseringsprat.

Seniorrådgiver, Digitaliseringsdirektoratet

Linda Johansen

Kommenter

Felt merket med en rød stjerne (*) er obligatoriske.

Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.
Er du et menneske?
4 + 7 =
Løs dette enkle mattespørsmålet og skriv inn svaret. For eksempel: For 1+3, skriv inn 4.