Hopp til hovedinnhold

Kongens bord har fått en ny stol. Med nytt departement, ny statsråd og ny digitaliseringsstrategi skal det digitale Norge bygges. Årets konferanse 18.-19. juni skal handle om den nye nasjonale digitaliseringsstrategien.

Plakat Digitaliseringskonferansen 2024

Digitale Norge 2030 - Nå bygger vi landet

Den digitale transformasjonen skjer nå, og den skjer fort. Fremtidens velferd står på spill, og behovet for samarbeid og handling er prekært. Vi har nå åpnet for påmelding til årets Digitaliseringskonferanse 18. og 19. juni på The Hub i Oslo - og vi håper å se deg der.

På konferansen tar vi opp temaer som kunstig intelligens, EU-samarbeidet, digital inkludering, sammenhengende tjenester, deling og bruk av data, fellesløsninger, styring og finansiering, gevinstrealisering og sist, men ikke minst, kompetanse. Dette er temaer blant innspillene til den nye nasjonale strategien.

Disse møter du på konferansen

I tillegg til Jette Christensen som er årets konferansier, har vi med oss digitaliserings- og forvaltningsminister Karianne Tung, administrerende direktør Ole Erik Almlid i Næringslivets Hovedorganisasjon (NHO) og daglig leder Peggy Hessen Følsvik i Landsorganisasjonen i Norge (LO) som representanter fra trepartssamarbeidet. Vi har med oss ledere i offentlig og privat sektor. Vi lanserer flere gjester frem mot konferansen.

Dette er nytt i år

Vi har tatt tilbakemeldingene fra deltakerne på alvor og retter oss i år mot et bredere publikum. Programmet bærer preg av dette, med temaer og innledere som er relevant for flere.

Det er også nytt av året med to timer i forkant av konferansen til «mingling». Med det ønsker vi å gjøre konferansen til en god nettverksarena.

Gode samarbeidspartnere 19. juni

På konferansens andre dag samarbeider vi i år tett med NHO, DigiViken, KS og Etatsgruppen for digital transformasjon i utdanningssektoren. Denne består av virksomhetene Direktoratet for høyere utdanning og kompetanse, Lånekassen, Statped, Utdanningsdirektoratet, NOKUT og Sikt. Sammen lager vi et sprekt program.

Early-bird-pris før 22. mars

Hvis du melder deg på konferansen før 22. mars får du delta til fjorårets pris. Etter 22. mars øker vi prisen noe.

Sikre deg plass som utstiller

På Digitaliseringskonferansen 2024 skal vi også i år legge tilrette for utstillere både fra offentlig og privat sektor. Fjorårets utstillere gav oss gode tilbakemeldinger om at The Hub var et optimalt konferansested, og 95% av respondentene som hadde stand, synes de traff en relevant målgruppe på konferansen.

Vi har fortsatt noen ledige standplasser tilgjengelig. Sikre din plass i dag!