Hopp til hovedinnhold

eKommune, den årlige møteplassen for digitalisering og innovasjon i kommunal sektor, er rett rundt hjørnet. Digdir skal ha stand på konferansen på The Hub i Oslo 18. – 19. april og vi håper å se deg der også.

Menneske og teknologi

I år har konferansen fått tittelen «Menneske og Teknologi», og skal prøve å finne svar på hvordan teknologien kan være en løsning på samfunnsutfordringene vi står overfor.

Konferansen skal ledes av Håkon Haugsbø. Det er forventet å ta imot 600 fysiske deltaker og 100 som deltar digitalt.

Årets program er spennende og variert. Hvordan påvirker kunstig intelligens (KI) oppgaveløsningen og menneskene i offentlig sektor? Hvordan kan vi hente ut gevinster fra teknologiinvesteringene våre? Og hva hindrer oss i å samarbeide på tvers av fag og forvaltningsnivåer for å utvikle bærekraftige velferdstjenester? Dette er noen av temaene som skal utforskes på eKommune 2024. Dette er en god arena for å lære mer om kunstig intelligens, digitalisering og samspillet mellom teknologi og mennesker.

Besøk oss på Digdir-standen

Bodhild Cirotzki, Roy Horn og Ole Petter Heggestad fra markedslaget i Digdir, vil være på stand for å svare på spørsmål og diskutere hvordan vi kan hjelpe din virksomhet med digital tjenesteutvikling og hvordan ta i bruk fellesløsninger.

Alle tre jobber tett med Digdir sine fellesløsninger. Med over 10 000 tjenester i bruk hos kommuner, offentlige virksomheter og etater, sparer de digitale fellesløsningene samfunnet for millioner hvert år.

Vi er nå midt i et moderniseringsløp i forhold til Altinn som skal være ferdig innen juni 2026. Teknologien plattformen er bygget på er gått ut på dato, og alle virksomheter må ha reetablert tjenestene sine på en ny og moderne utgave av plattformen innen denne fristen.

- Vi svarer gjerne på spørsmål knyttet til moderniseringen av Altinn, og vi gleder oss til treffe samarbeidspartnere og knytte nye kontakter, sier Bodhild. - Vi kan også opplyse om at vi fremover planlegger en serie med webinarer sammen med Digi-nettverkene, der vi vil komme med råd og informasjon om fellesløsningene.

Så hvis du også skal på eKommune, ønsker vi gjerne at du kommer innom standen vår og deler dine innspill til temaer du ønsker å høre om i disse webinarene.

Vi ser fram til å treffe deg!

DigDir på stand på eKommune
Anna-Lena Straumdal (KS), Simen Soltvedt (Digi Vestland), Aud Inger Sviggum og Bodhild Cirotzki (begge Digdir) på Digdir-standen på eKommune 2023

Kontakt

Bodhild Therese Cirotzki

Seniorrådgiver, Digitaliseringsdirektoratet
Telefon: +47 91 00 13 69