Hopp til hovedinnhold
19. april 2023

eKommune åpnet i går med nettverksdag, og i dag var det offisiell åpning av konferansen. Digdir er på plass på stand på konferansehotellet The Hub i Oslo. Tema for årets konferanse er "Digitalisering, tillit og demokrati".

DigDir på stand på eKommune
Anna-Lena Straumdal (KS), Simen Soltvedt (Digi Vestland), Aud Inger Sviggum og Bodhild Cirotzki (begge Digdir) på Digdir-standen på eKommune 2023

Treff oss på stand

Digdir har egen stand på konferansen, og vi håper at flest mulig deltakere kommer innom vår stand for en hyggelig prat. Her treffer du flere fra markedslaget i Digdir.

Vi deltar på eKommune for å vise hva Digdir har å tilby, og at vi har kompetanse og løsninger som kan være til nytte i samarbeid på tvers i offentlig sektor.

Det er viktig å møte kommunal sektor og Digi-nettverkene. Målet er å få dialog og god relasjon slik at vi sammen kan jobbe med felles mål om én offentlig sektor til beste for brukerne.

Viktig møteplass

eKommune er en viktig treffpunkt for alle som er opptatt av digitalisering, omstilling og innovasjon i kommunesektoren. I år samles over 600 deltakere fysisk på The Hub, mens mange også følger konferansen digitalt.

Styreleder i KS Gunn Marit Helgesen åpnet dagens plenumssesjon. Med seg på scenen kom også kunnskapsminister Trine Brenna. Hun hadde med seg et rykende fersk eksemplar av regjeringen og KS sin nye felles strategi for digital kompetanse og infrastruktur i barnehager og skoler.

Statssekretær Gunn Karin Gjul pekte på viktigheten av å bryte ned siloer og jobbe på tvers for å utvikle gode digitale løsninger.

Det er et spennende program for disse to dagene. Det blir innlegg i plenumsalen, parallelle spor og middag på kvelden.

eKommune avsluttes 21. april med vår egen administrerende direktør i Digdir, Frode Danielsen, som sammen med avdelingsdirektør Asbjørn Finstad i KS og Lena Lindgren, kommentator i Morgenbladet og forfatter, skal snakke om veien videre

Seniorrådgiver, Digitaliseringsdirektoratet

Linda Johansen

Kommenter

Felt merket med en rød stjerne (*) er obligatoriske.

Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.
Er du et menneske?
12 + 7 =
Løs dette enkle mattespørsmålet og skriv inn svaret. For eksempel: For 1+3, skriv inn 4.