Nå blir det billigere å sende brev

Digital postkasse har siden oppstart tilbydd en totalløsning som gjør at kundene ikke trenger å forholde seg til om innbygger har en digital postkasse eller ikke. Med ny avtale for utskrift, blir det nå vesentlig billigere å nå innbyggere som enda ikke har opprettet en digital postkasse.

29. mar 2022

Nærmere 2,7 millioner innbyggere har opprettet seg en digital postkasse, men fremdeles finnes det innbyggere som ønsker å motta brev i den grønne postkassen sin. I samband med ny transportinfrastruktur for digital postkasse har vi inngått ny avtale for utskrifts- og forsendelser, som gjør det vesentlig billigere for dere nå innbyggere som enda ikke har opprettet en digital postkasse.

Lavere priser for dere

De nye prisene for utskrifts- og forsendelsestjenesten gjelder fra dere tar i bruk ny transportinfrastruktur for digital postkasse. Under finner dere eksempel på priser med ny og gammel utskrifts-leverandør. Fullstendig oversikt over de nye prisene finner dere på kostnadssidene for digital postkasse.

Eksempel Ny pris for print Eksisterende pris for print
Brev inntil to sider, C5 konvolutt, sort/hvitt 0,47 1,49
Brev på 8 sider, C5 konvolutt, sort/hvitt 1,16 3,17
Brev på 90 sider, C4 konvolutt, sort/hvitt 49,91 27,42
Brev inntil to sider, C5 konvolutt, farge 0,47 2,76
Brev på 8 sider, C5 konvolutt, farge 1,16 6,27

Vil din virksomhet ta i bruk utskriftstjenesten?

Dersom din virksomhet ikke bruker utskrifts- og forsendelsestjenesten i dag, og ønsker å ta den i bruk kan dere lese mer om tjenesten her, eller ta kontakt med servicedesk@digdir.no.

Les mer om utskrifts- og forsendelsestjenesten

Kontakt

Servicedesk