Hopp til hovedinnhold

Vi har nå gjort det enklere for deg å finne den informasjonen du trenger på Samarbeidsportalen. Vi har lansert siden "Trenger du hjelp?" som gir deg en enkel oversikt over spørsmål mange av våre kunder har akkurat nå.

14. mars 2023

Den nye siden finner du enkelt på fremsiden, og målet er at du skal få svar på det du lurer på der - effektivt og raskt! Dette vil gjøre det mer effektivt for dere, enten spørsmålet handler om nye integrasjoner, testbrukere, spørsmål om fakturering, eller tidsfrister dere må forholde dere til i samband med overgang til ny systemarkitektur.

Bilde av fremsiden på Samarbeidsportalen
Skjermbilde fra fremsiden på Samarbeidsportalen

Levende sider

Hensikten med siden er at den skal gjenspeile behovene og spørsmålene vi får fra våre kunder og leverandører akkurat nå. Siden vil derfor være levende og oppdateres fortløpende når vi ser det er spørsmål flere av dere lurer på, eller dersom det er aktiviteter som er viktig for dere.

Vi oppfordrer dere derfor til å kikke innom "Trenger du hjelp?-sidene å sjekker før du sender oss et svar. På den måten får du raskere svar på det du lurer på.

Godt søkefelt

Oppe til høyre på Samarbeidsportalen finner dere også et søkefelt som gir gode søkeresultat og kan hjelpe dere ytterligere til å finne svar på det dere lurer på.