Samarbeidsbloggen God sommer!

06. jul 2022

Sommeren er her, og for mange venter det snart velfortjente feriedager. Nina Munthe Olsen kommer med årets sommerhilsen og en oppsummering av første halvdel av 2022.

God sommer

Nina: Endelig er sommeren her, og været på Leikanger viser seg fra sin beste side. Mange av dere

Travel vår

De fleste av oss er tilbake til normalen og livet på kontoret etter pandemien. Det har gjort godt å kunne møtes normalt igjen, og kunne gjenoppta samlinger fysisk og ikke bare på skjerm. Våren her hos oss har vært travel, og vi ser fortsatt stor bruk av våre fellesløsninger.

Ta for eksempel eSignering: Der har vi doblet antall signeringer fra i fjor, og vi nærmer oss nå en million signeringer.

Ny systemarkitektur

Et viktig arbeid som pågår her hos oss nå, og som får betydning for kundene våre, er arbeidet med ny systemarkitektur for blant annet ID-porten og Maskinporten. Det betyr at disse løsningene skal over på en ny, moderne og fremtidsrettet plattform

Dette arbeidet vil få konsekvenser for dere, og på Samarbeidsportalen kan du følge arbeidet på prosjektsidene og holde deg oppdatert på de leveransene som vil komme fremover.

Nina Munthe Olsen
Seksjonssjef, Digitaliseringsdirektoratet

Nina Munthe Olsen

Nina Munthe Olsen startet i avdeling for digitale fellesløsninger i mai 2016, og leder seksjonen som har ansvar for teknisk og merkantil forvaltning og utbredelse av fellesløsningene. Hun har lang erfaring fra Skatteetaten og var senest leder for skatteetatens veiledningstjeneste i Vest. Nina Munthe Olsen er utdannet jurist og har jobbet med ledelse de siste 16 årene.

Kommenter

Felt merket med en rød stjerne (*) er obligatoriske.

Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.