Hopp til hovedinnhold
07. september 2022

Endelig var det klart for fysisk avvikling av JavaZone etter flere år med digital konferanse. JavaZone, verdens største community-drevne Java-konferanse åpnet dørene i onsdag morgen og forsetter i dag med tett program. Digdir er på plass på stand, og vi ønsker gjerne at du tar turen innom oss.

Seksjonssjef for utvikling Jørn Stenehjem, utvikler Johannes Molland og Justyna Mucha som jobber med teknisk forvalting av fellesløsningene er på plass på Digdir sin stand.

Hvorfor er Digdir på JavaZone

JavaZone er et viktig møtepunkt i Norge for alle som er opptatt av programmering og utvikling - uavhengig av teknologi og metoder. - Vi oppnår læring, inspirasjon samtidig som vi opplever å få nyttige tilbakemeldinger fra brukerne våre, sier seksjonssjef for utvikling Jørn Stenehjem. Vi møter mange her som har et forhold til Digdir og våre løsninger.

Hvem kommer innom Digdir-standen

Det er godt liv og røre på standen. De som kommer innom får treffe imøtekommende Digdirere som velvillig forteller om våre fellesløsninger, og på standen er det konkurranse hvor en heldig vinner kan stikke av med et par SGN-ski. Vi ønsker også å vise frem arbeidsplassen og vise at vi er en attraktiv arbeidsplass for potensielle nye medarbeidere.

På stand møter vi mange teknologer som bruker løsningene våre, vi treffer gode "kollegaer" fra konsulentbransjen og gamle kjente som tidligere har deltatt på vår populære og årlige DigdirCamp for studenter. Og selvsagt mange nye spennende bekjentskap.

Avslutningsvis kan Jørn bekrefte at han, kollegaer og de andre deltakerne på konferansen er veldig godt fornøyd med å kunne treffes fysisk igjen. Den gode samtalen over en kopp kaffe og popcorn kan vanskelig erstattes.

Seniorrådgiver, Digitaliseringsdirektoratet

Linda Johansen

Kommenter

Felt merket med en rød stjerne (*) er obligatoriske.

Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.
Er du et menneske?
11 + 1 =
Løs dette enkle mattespørsmålet og skriv inn svaret. For eksempel: For 1+3, skriv inn 4.