Hopp til hovedinnhold

Om Samarbeidsportalen

Samarbeidsportalen er den primære informasjons- og varslingskanalen fra Digitaliseringsdirektoratet (Digdir) om samarbeidet rundt de digitale fellesløsningene. Digitaliseringsdirektoratet forvalter og drifter samarbeidsportalen.

Samarbeidsportalen inneholder oppdatert informasjon om fellesløsningene. Du finner løsningsinformasjon, teknisk dokumentasjon og stegvis guide for hvordan ta i bruk de ulike fellesløsningene, elektroniske bruksvilkår, statistikk for bruk og drift av fellesløsningene, teknisk dokumentasjon, utviklingsplaner osv.

Kunder som godtar bruksvilkår får tilgang til Min profil, som gir tilgang til selvbetjening, oversikt over din virksomhet sine saker og vedlikehold av virksomhetsinformasjon i våre systemer.

Kunden har ansvar for å holde listen over kontaktpunkter i egen virksomhet og annen påkrevd informasjon om egne tjenester oppdatert i Min profil. Spesielt viktig er det å abbonere på driftsvarslinger fra Digitaliseringsdirektoratet. Ved abbonere vil da motta varsel ved kritiske og alvorlige hendelser, i tillegg til produksjonssettinger og vedlikehold. Du kan abbonere via Min profil eller direkte på Status.digdir.no

Kontakt

Servicedesk