Hopp til hovedinnhold

Datoene for årets Brukerråd er 19.-20. september, og vi jobber nå med utarbeidelse av programmet. I den forbindelse ønsker vi gjerne å høre fra deg og din virksomhet.

Digdir illustrasjon - lyspære

Det er tid for å jobbe smidigere og smartere! Det offentlige skal levere flere og bedre tjenester som gir økt verdi for brukerne og større gevinster for forvaltningen. Samtidig skal det skje raskere og innenfor stramme budsjetter, og vi må ivareta sikkerhet og stabilitet i løsningene. Derfor må vi også samarbeide tettere.

Årets Brukerråd vil i stor grad handle om moderniseringen av Altinn og ID-porten med fellesløsningene som er i ferd med å komme over på nye plattformer. Dette gir oss mulighet til å tilby bedre løsninger og nye tjenester for dere kunder.

Invitasjon til diskusjon og innspill

Vi ønsker veldig gjerne å høre fra deg hva du synes er viktig og som du synes vi skal sette på årets agenda. Kanskje har du en brukerhistorie fra ditt digitaliseringsprosjekt du ønsker å dele med oss og de andre deltakerne for inspirasjon?

Eller er det enkelte fellesløsninger du kanskje ønsker å vite mer om som du vil vi skal fokusere på? I så fall ønsker vi å høre fra deg!