Hopp til hovedinnhold
26. april 2023

Digdir gjennomfører en storstilt modernisering av plattformene for ID-porten og Altinn. På Brukerrådet 19.-20. september skal vi gå vi gjennom utviklingsplanene for fellesløsningane som er viktige byggeklosser i tjenesteutviklingen i kommuner og offentlige virksomheter. Dette skal skje i en tid der sikkerhet og samarbeid er særlig viktig. I denne podcast-episoden har Mari Jøndahl tatt en prat med avdelingsdirektørene Nina Olsen Munthe og Andreas Rafaelsen om hva vi kan vente oss.

Podkast: Bli med på Brukerrådet 2023!

Samtale med markedsansvarlig Mari Jøndahl, avdelingsdirektører Nina Olsen Munthe og Andreas Rafaelse

Sett av datoer og meld deg på

Årets Brukerråd avholdes 19.- 20. september, også i år arrangeres den heldigitalt og helt gratis. Mari Jøndahl, Nina Olsen Munthe og Andreas Rafaelsen forteller mer om hva Brukerrådet er, hvem konferansen er for, og hvorfor dette er en viktig møteplass for alle som jobber i offentlig sektor, samt leverandører.

De oppfordrer til å sette av datoene i kalenderen, melde deg på og å spre budskapet internt i egen virksomhet og nettverk.

Kom med innspill til agenda

- Vi utfordrer eller oppfordrer alle til å melde inn tema man ønsker skal bli diskutert, eller om man har gjort noe smart med løsningene, så ønsker vi innspill på det, sier Nina Olsen Munthe.

Vi ønsker gode brukerhistorier vi kan løfte fram for å inspirere andre, og vi ønsker også problemstillinger vi kan sette på agendaen eller svare ut.

Seniorrådgiver, Digitaliseringsdirektoratet

Linda Johansen

Skriv ny kommentar

Felt merket med en rød stjerne (*) er obligatoriske.

Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.
Er du et menneske?
13 + 2 =
Løs dette enkle mattespørsmålet og skriv inn svaret. For eksempel: For 1+3, skriv inn 4.