Samarbeidsbloggen Har du meldt deg på Brukerrådet?

11. mai 2022

Velkommen til første podkastepisoden om høstens digitale konferanse som går av stabelen 28. og 29. september. I denne episoden gir Nina Olsen Munthe og Are Kvistad deg et innblikk i planleggingen av årets konferanse og hvorfor Brukerrådet er en viktig arena for offentlig sektor.

Allerede 250 påmeldt

Vi har åpnet for påmelding og mange har allerede meldt seg på. Klarer vi å samle 1500 deltakere i år?

Årets programleder er Torgeir Waterhouse som er «kjentmann» i det norske digitaliseringslandskapet, han kjenner utfordringene og mulighetene som offentlig og privat sektor møter i arbeidet med digitalisering.

Viktig møteplass

Brukerrådet er en viktig møteplass for kundene og leverandørene våre. Kundene får presentert inspirerende brukerhistorier, og kan ta del i gode diskusjoner om fremtidens behov og muligheter.

På Brukerrådet møter vi kundene våre, og det gir oss mulighet for å vise frem løsningene våre og hva de kan brues til. Det er blitt en viktig arena hvor vi kan få tilbakemeldinger og innspill på hva som fungerer, og ikke fungerer.

Podkast om Brukerrådet - 1. episode

(VIGNETT) ARE KVISTAD: Det er vår, snart nærmer vi oss sommeren, men i dag skal vi snakke om et a

Neste podkastepisode om Brukerrådet kommer når programmet for konferansen er klart.

Nina Munthe Olsen
Seksjonssjef, Digitaliseringsdirektoratet

Nina Munthe Olsen

Nina Munthe Olsen startet i avdeling for digitale fellesløsninger i mai 2016, og leder seksjonen som har ansvar for teknisk og merkantil forvaltning og utbredelse av fellesløsningene. Hun har lang erfaring fra Skatteetaten og var senest leder for skatteetatens veiledningstjeneste i Vest. Nina Munthe Olsen er utdannet jurist og har jobbet med ledelse de siste 16 årene.
Are Kvistad
Seniorrådgiver, Digitaliseringsdirektoratet

Are Kvistad

Are Kvistad er utdannet økonom og journalist. Han har bred erfaring fra privat næringsliv som journalist og rådgiver, senest som kommunikasjonsdirektør i NHO-foreningen Sjømat Norge før han i 2019 begynte som kommunikasjonsrådgiver i Difi og Digitaliseringsdirektoratet.

Forfattere

Nina Munthe Olsen
Nina Munthe Olsen
Seksjonssjef, Digitaliseringsdirektoratet
Are Kvistad
Are Kvistad
Seniorrådgiver, Digitaliseringsdirektoratet

Kommenter

Felt merket med en rød stjerne (*) er obligatoriske.

Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.