Hopp til hovedinnhold

Møt Torgeir Waterhouse som skal lede Brukerrådet

30. august 2022

I vår andre podcast-episode om Brukerrådet 2022 har markedssjef Mari Jøndahl tatt en prat med Torgeir Waterhouse. Han er konferansier på Brukerrådets første dag 28. september. Hvilke forventninger har han til Brukerrådet, og hva er hans perspektiv på hva som må til i arbeidet med å digitalisere og modernisere Norge?

Spennende program

Programmet for Brukerrådet er så godt som ferdig og i løpet av de to dagene får vi gode debatter, panelsamtaler, brukerhistorier og vil skal se nærmere på fellesløsningene sin rolle i utviklingen av viktige digitale tjenester.

I denne podcasten deler Torgeir Waterhouse sine tanker før årets arrangement, og vi i Digdir gleder oss til bidra med Torgeir Waterhouse sine perspektiver og løfte det inn i gode samtaler med offentlige virksomheter.

Meld deg på

Vi nærmer oss 550 deltakere som skal dele disse to dagene på Brukerrådet sammen med oss. Siden konferansen både er digital og gratis, har vi god plass. Har du ikke allerede meldt deg på, så gjør det nå!

Møt Torgeir Waterhouse som skal lede Brukerrådet 2022

(VIGNETT) ARE KVISTAD: Høsten nærmer seg, og her i Digdir jobber vi på høygir for å planlegge åre

Mari Forberg Jøndahl
Fagdirektør, Digitaliseringsdirektoratet

Mari Forberg Jøndahl

Mari er Markedssjef i Digitaliseringsdirektoratet og brenner for effektive, gode og tilgjengelige digitale tjenester. Hun har jobbet med digitalisering av tjenester både i privat og offentlig sektor i mer enn 20 år. De siste fire årene har fokuset vært rettet mot bruk av Nasjonale Fellesløsninger og synliggjøre verdien av at vi løfter digitaliseringen i fellesskap til det beste for innbyggeren.

Torgeir Waterhouse
Grunnlegger og partner, Otte

Torgeir Waterhouse

Torgeir Waterhouse er tidligere direktør for internett og nye medier i IKT-Norge. Han er en sentral aktør i debatten om IT-politiske spørsmål og har tidligere jobbet i Forbrukerrådet. I dag jobber han med IT-utfordringer fra bransjens ståsted.

Forfattere

Mari Forberg Jøndahl
Mari Forberg Jøndahl
Fagdirektør, Digitaliseringsdirektoratet
Torgeir Waterhouse
Torgeir Waterhouse
Grunnlegger og partner, Otte

Kommenter

Felt merket med en rød stjerne (*) er obligatoriske.

Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.
Er du et menneske?
12 + 7 =
Løs dette enkle mattespørsmålet og skriv inn svaret. For eksempel: For 1+3, skriv inn 4.